Tamfan 2021

Lauantaina 3.7. klo 13-21
Tamfan 2021 järjestetään kokonaan verkossa. Ohjelmaa voit seurata YouTubessa, ja tapahtuman aikana voi keskustella Suomalainen fandom Discordissa. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton.

Alustava ohjelma

Youtube

13:00Tervetuloa Tamfaniin!
Tule kuulemaan myös tapahtuman historiaa vuosien varrelta!
13:15Muistojemme Viistokatu
Miksi käytöstä poistunut tamperelainen katu oli niin legendaarinen, että siitä on tehty novellikokoelma yli 30-vuotta sen sulkemisen jälkeen? Mennyttä katua muistelemassa ja sen spekulatiivisia lonkeroita kuvailemassa Marianna Leikomaan johdolla Anni Nupponen, Vesa Sisättö ja Taru Kumara-Moisio.
14:00Kuvastaja 2020
Suomen Tolkien-seura Kontu ry esittelee vuoden 2020 Kuvastaja-finalistien lyhytlistan.
14:15What to watch 2021
Joka vuosi tulee yhä enemmän scifi- ja fantasiateemaisia teleIevisiosarjoja mutta on vaikea tietää mitä niistä kannattaa katsoa. Ei hätää, sillä itse nimetyt asiantuntijamme ovat jälleen tarjoamassa perustellut mielipiteensä mitkä viime aikoina ilmestyneet genresarjat ovat kallisarvoisen ajan väärtejä ja mitkä syystä tai toisesta kannattaa jättää väliin. Tällä kertaa siis suomeksi!
15.00Steampunk nyt!
Mitä kaikkea onkaan steampunk ja miten sitä harrastetaan? Entä mitä harrastukselle kuuluu juuri nyt Suomessa ja muualla Euroopassa? Höyrypunkista pöhisemässä J.S. Meresmaa ja Artemis Kelosaari, Elisa Wiikin johdolla.
16:00Fantasian ajankohtaiset teemat
Millaisia ajankohtaisia teemoja käsitellään tällä hetkellä fantasiakirjallisuudessa? Ja millaisia tulevaisuuden suuntauksia on jo havaittavissa? Näitä ja muita kysymyksiä pohtimassa Siiri Enoranta, Katariina Heikkilä ja Carita Forsgren. Paneelin vetäjänä toimii Markku Soikkeli.
16:45Finncon 2022
Finncon 2022 järjestetään pääkaupunkiseudulla. Ensi vuoden coni kertoo suunnitelmistaan.
17:00Lopetus
Virallinen osuus loppuu tähän, mutta Tamfan ei olisi Tamfan ilman Virallisia jatkoja!
Päivällistauko
18:00Viralliset Tamfan Jatkot: NörttikulttuuriVisa All-Star Show
Universumin ylituotetuin pubivisa tarjoaa tällä kertaa perinteisen Nörttikulttuurivisan sijaan uuden viihdyttävän visakokemuksen, kun muutaman visamenestyksestä nauttineen joukkueen edustajat ottavat toisistaan mittaa suorassa lähetyksessä. Katsojilla on tietenkin myös mahdollisuus osoittaa oma tietämyksensä!

Tamfanin järjestää Smial Morel yhteistyössä Säätöyhteisö B2 ry:n kanssa.